miercuri, 8 august 2007

XC anyone?

Au fost si anul trecut cateva discutii, am fost organizat chiar si o etapa scurta de XC, si se pare ca exista cereri si pentru anul acesta. Se aduna mai multi doritori? Daca da, cum ati dori sa se desfasoare?

11 comentarii:

Anonim spunea...

Daca vrem concurs de xc?DA vrem!!!

Claudiu Murariu spunea...

Hai sa vedem cata gashca se aduna. Si va trebui sa vorbim putin si despre traseu... Cel de anul trecut (pentru cei care au participat) a fost ok?

Motan spunea...

Cu siguranta se vrea si proba de XC , zona in primul rand o permite din plin ( you know drumuri forestiere ). Sora mea ar vrea sa participe la eveniment ,insa downhill-ul e peste categoria ei . Ideea mea este sa se faca si proba de xc ,si sa se incerce promovarea cat mai agresiva a evenimentului . Zona e superba si cred ca tarie ca vor fi participanti la amandoua probele. Anul trecut am fost la concurs si mi-a placut foarte mult. Mai putin ploaia (asa ca vedeti ce faceti sa nu ploua :-P ) .Toate cele bune.

Anonim spunea...

Da, se vrea si XC, categoric!

Nu pot participa la downhill, nu imi permite nici bikeul si nici experienta, in schimb tare sper sa se faca XC, de aceea am si tot intrebat daca se va organiza...

Anul trecut nu am participat la, deci nu cunosc traseul de atunci, insa astept propuneri... premiile nu conteaza, nici locul pe podium... traseu sa fie!

Anonim spunea...

mey ar fi interesant .. ca eu as vrea sa ii vad pe cei cu DH si in felul asta am un motiv sa plec in zona aia
in orice caz, sper sa fie vreme buna :D

Anonim spunea...

Voi fi prezenta la Cupa Kiss Fm Downhill..dar nu as vrea sa bat drumul degeaba ..vreau sa particip la xc fiindca pentru downhill nu sunt pregatita ( ink ">:)" )

Anonim spunea...

venim sa luam premiile la xc ;)
cu drag,
din radauti

Anonim spunea...

Va asteptam baieti din radauti. :D Ne vedem acolo... ;) Sorin ramane toate 3 zile?

Anonim spunea...

Am inteles ca se face duminica.Dar la ce ora se da startul?
Traseul de anul trecut a fost fain dar mai mergeau inca vre-o 2 ture.
Unde ne inscriem pentru proba de XC, si cat este inscrierea.
Cine stie date exacte il rog sa imi trimita un mail la dyamir2000@yahoo.com cat mai repede
multumesc mult

Claudiu Murariu spunea...

Cel mai probabil duminica va avea loc XC-ul, dar daca sambata prognoza meteo nu va arata bine, vom face tot posibilul sa se intample in dupa-masa de sambata.
Traseul cred ca este asemanator cu cel de anul trecut, iar numarul de ture il vom stabili impreuna cu participantii inainte de start.
Nu credem sa fie taxa de inscriere la XC, dar daca va fi nu va depasi 10 lei. In cazul in care va fi taxa, plata ei se va face la start.

Anonim spunea...

nu e bine.
trebuie sa va hotarati la o zi si o ora la care sa se desfasoare proba, indiferent de vreme.
poate unii nu pot sa vina sambata ca sa afle ca defapt e duminica, sau mai rau sa vina dumunica si sa afle ca a fost sambata.
deci tre sa va hotarati si sa na ziceti si noua exact.