luni, 20 august 2007

C'est Fini

Asa e, s-a terminat si editia din 2007. Desi greutatile intampinate fata de anul trecut au fost mult mai mari, cred ca nu gresesc cand spun ca a fost o editie mult mai reusita. Traseul mult mai spectaculos, o vreme relativ de partea concurentilor, rideri mult mai bine pregatiti fata de 2006, toate au contribuit la succesul editiei cu #2 a festivalului Dorna Xtrem.

Bineinteles ca au fost si castigatori si tin sa-i felicit pe Sorin Parau, ce castiga aceasta competitie al doilea an consecutiv, Mihnea Tarca (locul 2) si Iordan Constantin (locul 3), dar si pe toti ceilalti concurenti mai ales avand in vedere ca timpii obtinuti au fost mult mai apropiati fata de anul trecut. Felicitarile mele si cred ca a tuturor se duc catre Irinariu Cristina, singura fata din competitia de DH, care a obtinut locul 30 din 53.

Inainte de tot multumesc participantilor la festival caci ei au fost atat deliciul concursului. Tot ei ne-au oferit informatii si sfaturi foarte bine venite pentru a oferi un traseu cat mai provocator pentru participanti.

Multumesc voluntarilor, mai ales celor care mi-au simulat o salvare esuata pe targa :), multumesc lui Petrica si Ionut - salvamontisti ai orasului Vatra Dornei, multumesc partenerilor media: Kiss FM, Zile si Nopti, Dordeduca.ro, TVR Iasi, Radio Orion, Monitorul de Suceava, Jurnalul National.

Multumiri se duc si catre Cabana Telescaun Negresti, cei care ne-au gazduit, multumesc mult Alina pentru rabdarea de care ai dat dovada cu noi; data viitoare iti promit un tricou special numai pentru tine.

Zilele ce vin voi aduna cat mai mult material foto si video si voi posta pe blog, pentru a sti si cei ce nu au participat ce au pierdut si cei care au participat cu ce se pot mandri.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Salutari si din Iasi.

Iata ca s-a terminat si editia cu numarul 2 la care cei din Iasi au venit ( ca si anul trecut ) in numar mare ( spectatori si inscrisi)

Felicitari in primul rand lui Claudiu ( si nu numai pentru greutatea carata in spate :)- stie el despre ce vorbesc ) si felicitari voluntarilor care au facut traseul de anul acesta care a fost mult mai greu si interesant fata de cel de anul trecut.

In mare parte totul a fost perfect doar mici probleme cred la timpurile scoase si cele afisate ca fiind scoase si cel mai urat dintre toate am observat atitudinea unor putini (sper putini ) rideri care au fost prea cu nasul pe sus doar pentru ca aveau avioane de biciclete si ceilalti doar de 800 euro. Deci rusine acestor oameni ( as da si un nume dar ... prefer sa nu pentru ca lumea stie despre ce vorbesc).

In rest totul a fost foarte frumos si speram ca la anul sa putem ajuta si noi ceilalti mai mult ( adus de sponsori voluntari la traseu etc )

Am sa postez pe forumul din Iasi si voi pune si pe blog un link cu pozele facute de mine la Dorna.

La cate mai multe editii si la cat mai putine accidente !

Shaka
Membru IasiBike.

Anonim spunea...

iata si cateva poze cu cei care au fost pe acolo

http://forum.iasibike.org/viewtopic.php?p=12811#12811

Nu sunt cu traseul sau cu toti riderii dar le asteptam sa apara si pe alea.

Anonim spunea...

Salut! Nu credeti ca ar fi interesant sa postati clasamentul si timpii din cele 2 manse?
Daca ne aducem aminte parca au participat mai multi de 3 rideri ...