miercuri, 8 august 2007

Nici pasul 2 nu e floare la ureche

Anul trecut DornaXtrem avea sa ne pregateasca multe surprize la care nu ne asteptam. Ne-au luat prin surprindere, la unele am facut fata mai bine la altele mai putin bine, participantii au dat dovada de multa intelegere, si dupa 3 zile de eveniment, complet istovit insa cu satisfactia finalizarii evenimentului.
Atunci in drum spre casa, chiar cum iesisem de la telescaun, era un grup care se indrepta spre Timisoara, si care au oprit masina ca sa-mi multumeasca pentru eveniment. Acel moment a fost cea mai buna confirmare pentru mine in ceea ce priveste succesul evenimentului, caci acei oameni aveau sa parcurga aproape 14 ore pina acasa, erau deja obositi, si totusi bine dispusi de eveniment.
Oricum, acel eveniment ar fi fost mai nimic fara cei 40 de voluntari de pe traseu si care au ajutat la organizare. Bineinteles, cei care a fost poate inima evenimentului si care anul acesta au un rol si mai activ sunt Petrica Ariciuc si Ionut de la serviciul Salvamont Vatra Dornei.
Dar gata cu amintirile, e timpul sa ne punem pe treaba. Deja suntem in intarziere, anul acesta a trebuit sa ne luptam cu si mai multe bariere ca anul trecut, am intarziat putin anuntarea festivalului, lucrurile devenind certe abia catre sfarsit.

Va asteptam la Dorna Xtrem, editia cu #2, cat mai ales la Cupa Kiss FM de Ciclism Montan DownHill.

Niciun comentariu: