joi, 16 august 2007

Ultima suta de metri

Au mai ramas doar cateva ore de inscrieri pentru Competitia de DownHill, forfota e mare, stresul si agitatia isi fac incetul cu incetul loc, dar avem un feeling ca lucrurile vor iesi asa cum ni le dorim. Ce-i drept vremea arata foarte bine, cu soare pina sambata si putini nori duminica, dar fara sa fie anuntate si precipitatii.
Voluntarii au muncit din greu ultimele zile pentru a pune la punct un traseu diferit si mai reusit decat cel de anul trecut, s-a facut si trasarea competitiei de XC; si-au anuntat prezenta bikeri de prin toata tara.

Va urez drum bun tuturor celor din tara care se vor indrepta spre festival, va aduc aminte de micul ocolis care trebui sa-l faceti daca veniti cu masina, datorita podului rupt dintre Gura Humorului si Campulung Moldovenesc.

Multa bafta,
si cel mai bun sa castige.

2 comentarii:

orasulsuceava spunea...

O să fim şi noi prezenţi la această ediţie, daca tot am fost trecuţi la parteneri. :)

Anonim spunea...

Salutari si din Iasi.

Iata ca s-a terminat si editia cu numarul 2 la care cei din Iasi au venit ( ca si anul trecut ) in numar mare ( spectatori si inscrisi)

Felicitari in primul rand lui Claudiu ( si nu numai pentru greutatea carata in spate :)- stie el despre ce vorbesc ) si felicitari voluntarilor care au facut traseul de anul acesta care a fost mult mai greu si interesant fata de cel de anul trecut.

In mare parte totul a fost perfect doar mici probleme cred la timpurile scoase si cele afisate ca fiind scoase si cel mai urat dintre toate am observat atitudinea unor putini (sper putini ) rideri care au fost prea cu nasul pe sus doar pentru ca aveau avioane de biciclete si ceilalti doar de 800 euro. Deci rusine acestor oameni ( as da si un nume dar ... prefer sa nu pentru ca lumea stie despre ce vorbesc).

In rest totul a fost foarte frumos si speram ca la anul sa putem ajuta si noi ceilalti mai mult ( adus de sponsori voluntari la traseu etc )

Am sa postez pe forumul din Iasi si voi pune si pe blog un link cu pozele facute de mine la Dorna.

La cate mai multe editii si la cat mai putine accidente !

Shaka
Membru IasiBike.