luni, 26 mai 2008

Dorna Xtrem, episodul cu #3.

Acum 2 ani de zile il sunam pe Sorin Parau si pe Gratian rugandu-i pe amandoi sa ne dea o mana de ajutor organizarii unui concurs de Downhill pe meleaguri bucovinene, mai precis in Vatra Dornei. Astfel in 2006 cu ajutorul a peste 50 de voluntari si cativa sponsori, cu un spirit organizatoric mai mult sau mai putin stangaci, am dus la capat primul eveniment Dorna Xtrem.

2007 a urmat de la sine, iar participarea si ecoul evenimentului au fost peste asteptari.
Insa, in 2008 ne dorim sa depasim asteptarile voastre pentru acest eveniment.

Din acest motiv, apelez la fiecare dintre cei care ati participat, ati castigat sau doar ati fost spectatori pentru a veni cu sugestii si pareri despre cum va doriti a fi Dorna Xtrem, episodul cu #3.

Traseul, premii, manse, facilitati, sponsori, parteneri, promovare, petreceri... orice sugestie sau opinie este binevenita. Sectiunea de comentarii e la dispozitia voastra. :)

Ca si anul trecut, Dorna Xtrem se va desfasura la inceputul lunii august, cu startul pe varful Dealu' Negru din Vatra Dornei. Data exacta va fi anuntata in prima jumatate a lunii iulie caci, dupa cum stiti, trebuie sa stam cu un ochi si pe prognoza meteo.

Iar daca nu ai avut ocazia anul trecut sa iei parte la Dorna Xtrem, iata cum au stat lucrurile:

14 comentarii:

Anonim spunea...

anul trecut parca a fost spre sfarsitul lunii august...parca

Claudiu Murariu spunea...

Anul trecut evenimentul a avut loc in weekendul 17-19 august desi a fost initial programat cu un weekend anterior.

Totul tine de vreme, desi anul trecut au mai intervenit si alte tehnicalitati. Data finala o vom anunta in luna iulie.

Anonim spunea...

am inteles ca deja se lucreaza la traseu, cu bunavointa lui Ionut poate punem cateva poze preliminare...

Anonim spunea...

salut Claudiu, este luna Iulie, ne poti spune si noua cand exact va fi concursul (data) !

Anonim spunea...

din cate am inteles de la baietii din dorna concursul va fi in perioada 15-17 august

Anonim spunea...

Se poate o separare a concurentilor in 2 categorii, juniori(<18/21) si seniori?

ionut vatra dornei spunea...

va asteptam intre 15-17 august la dorna xtrem

ionut vatra dornei spunea...

cat de repede venim cu poze si cate si mai cate despre traseu

Anonim spunea...

Salut! Claudiu se poate spune data cu 1 daca nu 2 sapt inainte de event ?.... unii dintre noi mai au Serviciu si trebuie sa stim din timp sa ne planificam liberele.

cu respect

jhon spunea...

salut
asi vrea sa stiu daca se face si an asta concurs de cross country sau de xc, si daca se face cand anume, sambata sau duminica. nu conteaza vremea

Claudiu Murariu spunea...

Voi reveni cu un post cu toate detaliile concursului.

Au fost probleme in Vatra Dornei, indundatiile de saptamana trecuta dand ceva bataie de cap salvamontistilor.

Anonim spunea...

A dat si Claudiu un raspuns dupa 2 luni de zile si acela este...o alta amanare a unui raspuns concret.
Acum, discutand la modul cel mai serios, mai ales ca au fost probleme cu inundatiile in zona, va propun sa stabiliti ca data finala weekendul 22-24 august sau sa il mutati la inceputul lunii septembrie, dupa Drop'n'Roll.
Astfel veti avea timp sa rezolvati problemele aparutei intre timp, mi-ar placea chiar sa cred ca nu o sa mai repetati greselile din anii trecuti iar competitorii vor avea timp sa isi organizeze programul.
Chiar nu vedeti ca pana acum toate informatiile despre Dorna Xtreme 08au fost niste zvonuri venite din diverse surse, unele de-a dreptul dubioase, insa nici o vorba dim partea organizatorului.
Nu mi se pare normal ca un concurs cu cu pretentiile Dorna Xtreme sa fie anuntat (oficial) cu 1 saptamana inainte de desfasurare.
Tot respectul pentru Ionut Vatra Dornei, apreciem faptul ca ne-a invitat in weekendul 15-17 august, deasemenea il asiguram de respectul nostru pt faptul ca lucreaza la traseu, dar noi asteptam o data sigura din partea organizatorului, pentru ca asa pot aparea o multime de, sa zicem, Marinica Sighetul Marmatiei care or sa ne invite la concursuri cine stie pe unde...ce o a facem, o sa ne repezim toti acolo fara sa stim nimic sigur ???
Deasemena credem ca ar trebui sa tineti cont de sucgestiile exprimate aici, de exemplu cea referitoare la separarea clasamentului in juniori(-18), elite(+18) si masters(+30)(premiile importante mergand bineinteles la categoria principala-elite), fiind o idee ce ar motiva toate categoriile de rideri si sunt sigur ca ar creste considerabil nr acestora.
Nu o sa aduc in discutie aspecte legate de traseu ( finish in rau etc.) sau desfasurare concurs( 2 manse)ptentru ca acestea au fost mult discutate si deja am inteles ca ( din fericire), au fost corectate pentru 08, dovada ca organizatorii sunt deschisi la sugestii ce se vor constructive.

Asteptam vesti de la voi...

organizator dorna x trem salvamont spunea...

Asa cum am zis si mai devreme, Dorna X trem continua sa existe intre 15 si 16 august. Asteptam in continuare sugestiile dvs referitor la desfasurarea evenimentului, traseul este in lucru de 1 luna de zile fiind definitivat in proportie de 80 %. Asteptam propuneri privind:
- numarul de manse
- mod de calcul clasament daca sunt 2 manse (suma acestora, sau cea mai buna din doua)

organizator dorna x trem salvamont spunea...

Ionut Pascu (ionut vatra dornei)face parte din organizatori.